" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Θεραπεύοντας την ενέργεια μας!

                            ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ-ARCTURIANS
Θα ηθελα να δωσω μερικες οδηγιες για την κατανοηση των ενεργειων μας που οπως  παρατηρουμε  παρουσιαζουν αυξομειωσεις και πολλες εναλλαγες , ουτως ώστε να χειριζομαστε καλυτερα τις εμπειριες και τις συνθηκες της ζωης μας.
Όλα λοιπον είναι ενεργεια , ειτε αυτό είναι η καρεκλα που καθεστε η το αυτοκινητο που οδηγειτε ,τα πραγματα που νοιωθετε, τα συναισθηματα, οι ανθρωποι γυρω σας, τα αλλα οντα, η η ιδια η υγιεια σας.Ολα είναι ενεργειακες συνισταμενες. Ετσι θα θελαμε να το δειτε από την οπτικη πως σε ο,τι και να αναφερθουμε ,συνδεεται με την ροη  αυτης της ενεργειας ,από τα υλικα πραγματα εως τα συναισθηματα αγαπης .
Σε ότι λοιπον και να αναφερθουμε είναι με την ελπιδα να βοηθησουμε να καθαριση κάθε δυνατο εμποδιο και ετσι τα πραγματα να ρεουν λιγο πιο ευκολα .Επισης θα θελαμε να καταλαβετε ότι αυτό εφαρμοζεται σε ολους τους τομεις της ζωης σας .Ετσι όταν νοιωθετε μπλοκαρισμενοι  η ένα περιεργο συναισθημα ,συνειδητοποιωντας ότι η διαθεση σας είναι πεσμενη η πολύ ανεβασμενη η εχει περιεργες εναλλαγες , τοτε υπαρχουν καποια πραγματα που καλο θαταν να  δειτε .
Θα σας δωσουμε το παραδειγμα μιας καταστασης που βιωνουμε κάθε μερα,  ετσι κάθε μερα μπαινουμε στο σπιτι μας και αφηνουμε τα πραγματα μας στο τραπεζι του χωλ .Πανω από αυτό το τραπεζακι βλεπουμε μια τρυπα στο τοιχο και λεμε στον εαυτο μας ότι πρεπει να την διορθωσουμε .Μετα συνεχιζουμε τις δουλειες μας και ετσι περνα μια εβδομαδα. Κάθε μερα μπαινετε  κοιτατε το τοιχο ,και σκεφτεσθε ότι πρεπει να φτιαξουμε την τρυπα στο τοιχο. Ετσι 2 μηνες ,3 μηνες 6 μηνες παιρνουν και κάθε φορα που περνας από εκει θυμασαι και ανησυχεις για την αναγκη να διορθωσης την τρυπα στο τοιχο. Όταν δεν κανεις τιποτα όμως για αυτό, στην ουσια δημιουργεις ένα ενεργειακο μπλοκαρισμα . Εχεις δηλαδη μια ενεργεια κωλυμμενη που δεν μπορει να μετακινηθη πουθενα αλλου .Καθε φορα που λες ότι πρεπει να φτιαξω την τρυπα ,αλλα δεν κανεις τιποτα γι αυτό συμπληρωνεις  ένα ακομα κομματι σε αυτό το ενεργειακο εμποδιο.
Μπορουμε να πουμε ότι οσο περισσοτερο λες ότι θα επρεπε να φτιαχτει η τρυπα στο τοιχο και οσο περισσοτερο δεν κανεις τιποτα γι αυτό, αυτή η κολυμμενη ενεργεια γινεται ολο και πιο μεγαλη. Ισως το παραδειγμα να είναι λιγο χαζο ,αλλα δεν θα υπαρχουν 5 -6 φορες μεσα στη μερα μας που λεμε στον εαυτο μας ότι θα επρεπε να κανουμε κατι για κατι, δημουργωντας ετσι μπλοκαρισμενη ενεργεια .Επιμενουμε σε αυτό,  γιατι αυτό που συμβαινει σε μας είναι ότι δημιουργουμε μια αδρανη ενεργεια .Καθε φορα που κραταμε πραγματα μεσα μας  που λεμε ότι χρειαζομαι αυτό η να κανω αυτό και τελικα δεν γινεται , τοτε μπλοκαρω την ενεργεια μου,και κάθε φορα που το ξανασκεφτομαι προσθετω ένα ακομα κομματακι σε αυτό το μπλοκαρισμα, σαν μια χιονοστιβαδα που συνεχως μεγαλωνει η σαν το ντομινο που με το ένα πιονι πεφτουν χιλιαδες .Πριν από δυο χρονια το μπλοκαρισμα  ηταν πολυ μικρο αλλα τωρα είναι τοσο μεγαλο που αρχισε να  σου δινει πονους σ το στομαχι και τοτε αν κατι ακομα συμβει τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα.
Όλα αυτά λεγονται για να καταλαβουμε ότι αν περιμενουμε κατι τοτε δημιουργουμε ένα ενεργειακο μπλοκαρισμα στο πεδιο μας .Και αυτό κανει προκαλει  σταση ενεργειας για όλα τα αλλα .Αυτο το μικρο ενεργειακο σταματημα που εγινε με την μικρη τρυπα του τοιχου και που σε απασχολεισε πριν απο δυο χρονια  ,μπορει τελικα να αναστειλει την ισορροπια και ευεξια σε ολο σου το σωμα . Όπως επισης επηρεαζεις και την ευεξια  των γυρω σου αν του επιτρεψεις να γινει μεγαλο .Ολο αυτό λοιπον είναι μια μικρη απεικονηση του πως αν δεν εχεις τη δυναμη να αφησεις κατι να φυγει  και τα μικρα πραγματα να παρουν την ροη τους, τοτε αυτό μπορει να γινει ένα μεγαλο ενεργειακο σταματημα .
Θελουμε να εχετε επιγνωση όταν εχετε επαναλαμβανομενες σκεψεις που δεν μπορειτε να εγκαταλειψετε η που επιλεγετε να μην βγαζετε από πανω σας ,ότι δημιουργουν ολων των ειδων τα εμποδια καθως η ενεργεια  τους λιμναζει .Ετσι σας προτεινουμε όταν αναγνωρισετε ότι νοιωθετε πραγματα η σκεφτεστε πραγματα που συσσωρευονται με αυτό τον τροπο πρεπει να διερωτηθειτε κατά ποσο εσεις ωφελειστε τελικα από αυτό . Είναι πραγματικα πολύ –πολύ σημαντικο για εσας να γνωριζετε πως τα μικρα πραγματα μπορουν να γινουν πολύ μεγαλα .
Σας ζηταμε να εχετε επιγνωση αυτων των ενεργειων που σας σταματουν το μυαλο και την ψυχη ,ουτως ώστε να μην  τους το επιτρεψετε .Κατι τοσο απλο οσο η σκεψη για μια τρυπα στο τοιχο που όμως γινεται επαναλαμβανομενα,  που το σκεφτεστε και που δεν αφηνετε την ενεργεια να ρεει , στην ουσια αυτό που κανετε είναι να σταματατε οποιαδηποτε ροη ενεργειας .Ισως αυτή είναι μια φτωχη παρομοιωση αλλα αληθεια θα θελαμε να το σκεφτεστε σε κάθε τι που κανετε .Καθως ξεκαθαριζετε πραγματα ,καθως επιλεγετε να δειτε τις καταστασεις με τροπο που να ξερετε ότι κατι είναι εκει αλλα δεν θελετε να κανετε τιποτα γι αυτό , οταν εστιαζεστε σε αυτό σαν να μην είναι τοσο σημαντικο , τοτε σταματατε την ροη ενεργειας . Δεν εχει σημασια αν αυτό είναι η τρυπα στο τοιχο η κατι οικογενειακο η κατι που μας ανησυχει η μας αφορα , είναι όλα αυτά που μπορουν να συσκοτισουν το ενεργειακο σου πεδιο και να διακοψουν την εισροη και αποβολη ενεργειας .
Άλλο ένα πραγμα που πρεπει να προσεχετε είναι και η ηρεμη ροη ενεργειας με αυτους που βρισκονται γυρω σας .Πρεπει να προσεχετε το πώς ανταλλασετε ενεργεια με τους αλλους . Αν συνεχεια δινετε από τον εαυτο σας, από τον χρονο σας ,από τα υλικα αγαθα σας η τα χρηματα και από την άλλη δεν επιτρεπετε να επιστρεψουν σε εσας ,τοτε θα εξαντλησετε την ενεργεια σας. Θα νοιωσετε ότι ειστε σε μια διαπραγματευση χωρις να επιτυγχανετε αυτό που θελετε .Καταπνιγετε την ενεργεια που επιστρεφει .Οπως επισης και το να δεχεστε χωρις να δινετε πισω, πνιγει την ροη.  Hρθατε σε αυτή την γη σαν σαν οχηματα, να επιτρεπετε  την ενεργεια της ζωτικης δυναμης να ρεει ανεμποδιστα μεσα από σας . Ολα αυτά που λεμε τωρα συμβαινουν οτα ν εχετε τις επαναλαμβανομενες σκεψεις, οποτε χανετε ενεργεια και την μπλοκαρετε μεσα σας . Ετσι δεν επιτρεπετε στη ζωτικη ενεργεια να ρεει κανονικα μεσα από  σας.Καλο λοιπον  θα ηταν να εξεταζετε τον τροπο που εγκλωβιζετε τα συναισθηματα σας  μεσα στη μερα και να ξερετε καλα ότι εχετε την ικανοτητα να επιτρεπετε τοσο στη ζωτικη δυναμη οσο και στην αγαπη να ρεει μεσα από εσας . Αν νοιωθετε ότι κατι αργη να ελθει στη ζωη σας, εξεταστε τον εαυτο σας και το περιβαλον σας να καταλαβετε τι είναι που το μπλοκαρει . Ειναι ευκολο αυτό  όταν εχετε καταλαβει πως θα αφηνετε τη  ενεργεια να ρεει . Δειτε τον εαυτο σας σαν ενα  ομορφο αγωγο ενεργειας  και δωστε την συγκαταθεση σας ώστε η ζωτικη ενεργεια να ρεει ηρεμα μεσα σας .Αν καποια στιγμη νοιωσετε εξαντληση μαλλον ελευθερωσατε μεγαλυτερη ενεργεια από οση επρεπε . Η αν νοιωσετε εκρηξη ενεργειας γυρω σας με πολλες σκεψεις ,υπερβολικες σκεψεις , πολύ ενεργεια μαλλον πρεπει να ισορροποισετε τον εαυτο σας . Παντα να στρεφεστε μεσα σας και να διερωταστε αν το επιπεδο υγιειας σας είναι αυτό που πρεπει  . Αν δεν είναι τοτε πρεπει να καθαρισετε τις συσκοτισεις που επηρεαζουν την υγιεια σας. Αν η ενεργεια δεν ρεει για εσας οι απαντησεις βρισκονται μεσα σας για να αλλαξει αυτό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου